Het Betekent Helemaal Niets!

We maken keuzes. We trekken conclusies. We geloven in dat wat we weten klopt. We geven betekenis aan het leven. Dan denken we dat de mening die we geven de mening van het leven is.

Maar het leven zelf heeft geen betekenis. Het leven is gewoon het leven. Het betekent helemaal niets.

Geloof niet wat ik zeg. Ik geloof niet in geloof. Past het jou wat ik zeg, draag het dan. Past het niet, gooi het dan weg.

Het verschil in niet getransformeerde mensen en getransformeerde mensen is dat niet getransformeerde mensen leven vanuit een set van beslissingen genomen op een jonge leeftijd en dan proberen het leven ernaar te maken van wat ze al besloten hebben van wat het leven al betekent. Getransformeerde mensen leven het leven vanuit keuze, keer op keer, inclusief het kiezen in wat ze al hebben, inclusief het kiezen in wat er al is, inclusief het kiezen in het opgeven van wat ze nu zijn voor wat ze gaan zijn.

Er is niks om te krijgen. Het betekent helemaal niets. Het is leeg en betekenisloos. En het is leeg en betekenisloos omdat het leeg en betekenisloos is. Geef je een betekenis aan dat het leeg en betekenisloos is dan is het een inauthenticiteit.

Kijkend vanuit je voorsprong, waar ben je aan gecommitteerd?

2005

(Krijgen; zie Maar en En)

About the Author

Joeban Machiel. Life Enthusiast. Possibilizer. Coach.

With today's stand of more than 1 million visitors and tens of thousands subscribers I want to leave you here with an experience, rather than to merely impart new information. Don’t just take it as value what you read, test it out and see if it works for you. In any case, even the truth, when believed, is made up. You must experience the truth, not believe it.

If you like what I’m doing, please subscribe and keep in touch. Thank you.


Delivered by FeedBurner.